Nyheter

Mental Träning / Coaching

Nu är jag licensierad Mental tränare, utfärdat av Lars-Eric Uneståhl på Skandinavisk ledahögskolan i Örebro. Det känns gott att jag nu har med detta område bland mina tjänster. Massageterapi, Andningsterapi, Lymfterapi och nu alltså Mental Träning/Coachning. Detta innebär att jag nu också kan komplettera en behandling med mentala träningsråd, förutom också fysiska träningsråd, vilket jag haft sedan tidigare. Så, vänta inte för långe, Boka tid ! Välkommen !

Publicerad: 2020-12-01

Att tänka på i corona-virus-tider

Personlig hygien är viktigt i dessa tider. Om du känner symptom på sjukdom skall du undvika behandling. Detta är både för din skull och för min, som kan smitta vidare till andra kunder. Tvätta gärna händerna noga och sprita efteråt.

Publicerad: 2020-04-14

Nya öppettider

Hej, Jag kommer att smyga in smärre justeringar i mina öppettider våren 2019. Torsdagar 16.00-19.30 Fredagar 14.00-17.30 Det kan tillkomma fler öppettider. Håll ögonen öppna. Välkomna till en upplevelse utöver det vanliga. Som tidigare jobbar jag med massage/massageterapi, andningsterapi, lymfterapi och jag kommer också att väva in och komplettera med mental träning. Så vänta inte. Boka idag! // Bertil

Publicerad: 2018-08-28

GDPR - Global Data Protection Regulation

Det kommer en ny förordning som gäller från och med den 25 maj och tanken med den är att stärka den enskildes och minska spridning av och skydda personliga uppgifter. Mitt bokningssystem Bokadirekt.se har uppdaterat sin regler rörande hantering av personuppgifter i och med din anmälan till behandling hos mig. Jag använder aldrig dessa uppgifter på annat sätt än till den korta notering/journal jag skriver i och med ditt besök. Journalen används vid dina återkommande besök för att se vad som gjorts och resultatet som erhållits. När det gäller lymfterapi är jag ålagd att föra journal men vid andningsterapi och massage/massageterapi gör jag det för att följa upp dina framsteg. Önskar du se mina journalanteckningar eller att jag tar bort dina uppgifter i bokningssystemet eller mitt journalsystem så ber jag dig att meddela mig detta i så fall. Bäst är att göra detta vid ditt besök hos mig annars går det bra att ringa eller maila också.

Publicerad: 2018-05-18

Uppdatering av hemsidan.

Nu är hemsidan uppdaterad. Tack Heléne för hjälpen :-) Gå gärna in och informera dig om bl.a. det nya om lymfterapi. Hör gärna av dig om du har frågor eller boka en tid. Välkommen!

Publicerad: 2017-09-05

Lymfterapi

Från 1 september 2017 erbjuder jag lymfterapi som behandlingsform. Den är främst riktat till personer med lymfödem av olika slag och härkomst. Det kan vara allt från akuta inflammationer, postoperativa eller posttraumatiska ödem (ex.vis efter en bröstcancerbehandling), primära lymfödem(orsakade av medfödda begränsningar i lymfsystemet) eller lipödem/liplymfödem. Under ett första behandlingstillfälle går vi grundligt igenom dina problem och sedan bestämmer vi tillsammans målen med din behandling och hur den skall genomföras. VÄLKOMMEN att boka tid hos mig.

Publicerad: 2017-09-04

Tejpning med Kinesiotape

Nu har jag utökat mitt tjänsteutbud med att jag tejpar dina problem, skador eller justeringar/punktsmärtor med Kinesiotape. Tejpen lyfter huden och ökar på så vis cirkulation (både blod- och lymfcirkulation) vilken snabbar på läkning. Jag tejpar också knäleder, vrister(stukningar), axelleder, tennis- / golfarmbåge etc. Välkommen

Läs mer...

Publicerad: 2017-03-23

Optimal och medveten andning

I bifogade länk kan du läsa om Anders Olsson och hans inlägg om medveten andning, näsandning och andningskurser. En optimal andning kan ge dig en oanad prestationshöjning och en snabb återhämtning - finns absolut inget att förlora utan det är bara att testa :-)

Läs mer...

Publicerad: 2015-05-26